OAJ Oulun paikallisyhdistys ry

Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n paikallisyhdistys OPY ry on Oulun kaupungin alueella toimiva yhdistys, joka edustaa noin 3000 oululaista opetusalan työntekijää. OPY ry hoitaa jäsentensä edunvalvontaan kuuluvia tehtäviä, sekä tarjoaa mahdollisuuksia jäsenten keskinäiseen yhteistoimintaan ja virkistykseen.

Yhdistyksen edustamat opetusalan jäsenet työskentelevät varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa tai lukioissa. Heidän työnantajiaan ovat Oulun kaupunki tai Oulun normaalikoulu. Jokainen OAJ:n jäsen kuuluu johonkin työnantajakohtaiseen paikallisyhdistykseen. Onkin tärkeää, että työnantajan vaihtuessa OAJ:n jäsen päivittää jäsentietonsa. Muita oululaisia opetusalan työntekijöitä edustavat OAJ:n yhdistykset löytyvät alueyhdistyksemme sivuilta.

Sen lisäksi, että jäsenemme kuuluvat valtakunnalliseen OAJ:hin, he kuuluvat myös Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistykseen sekä valtakunnalliseen piiriin. Piirejä ovat Varhaiskasvatuksen opettajien liitto (VOL) ja yleissivistävät opettajat (YSI), johon kuuluvat perusopetuksen ja lukion opettajat.

Järjestörakenne

POE